Solutii complete de service Knorr-Bremse

 

service Knorr-BremseSub numele de Active Service, Knorr-Bremse reuneşte sub o umbrelă comună soluţii complexe de service pentru camioane, autobuze si semiremorci in domenii precum comerţ, ateliere, manageri de parcuri auto şi pentru şoferi. De la proiectarea produsului, montarea sa în vehicul şi până la service, totul este configurat astfel încât clientul să beneficieze de calitate şi servicii optime, pe durata întregului ciclu de viaţă al unui produs sau al unui sistem KNORR-BREMSE .

Spectrul larg de servicii oferite le permite partenerilor noştri de distribuţie, celor din cadrul atelierelor şi al parcurilor auto să-şi structureze orice aspect al proceselor de lucru şi comerciale în mod eficient şi economic. Prin produse de calitate OE, prin instructaje tehnice pentru aprofundarea cunoştinţelor practice şi prin asistenţa telefonică hotline, în atelierele auto se obţin timpi de reparaţie mai scurţi. La nevoie, prin internet pot fi solicitate instrucţiuni de service, noutăţi din acest domeniu şi orice alte documentaţii tehnice.

În comerţ este posibilă reducerea cheltuielilor de depozitare şi a imobilizărilor de capital prin linii unitare de produse, cum ar fi de exemplu etrierele RATIONALIZATE – se livreaza fara suportul de prindere pe axa , NU ESTE RECONDITIONAT – este un ETRIER  RATIONALIZAT KNORR-BREMSE NOU  – crescând concomitent gradul de disponibilitate al acestora. O serie de servicii bazate pe internet, cum ar fi catalogul electronic de produse, ajută la găsirea rapidă a produselor şi informaţiilor.

Programari SERVICE KNORR-BREMSE:

Call Center Receptie Service: 0749.102.973 / 0749.102.523 / 0749.102.608
E-mail: receptie@edparts.ro